Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kehopsykoterapia

Jan Pesonen

044-591 3444

info@kehopsyko.fi

Yksilötyönohjaus

Yksilötyönohjauksessa voi tarkastella ja kehittää omaa työtään työnohjaajan avustuksella. Työn vuorovaikutus- ja ongelmatilanteita voidaan tarkastella eri näkökulmista ja tätä kautta saada niihin lisää tietoisuutta, uutta ymmärrystä ja vaihtoehtoisia tapoja toimia.

 

Kohderyhmät

Kohderyhmänä ovat asiakas- ja vuorovaikutustyötä tekevät terveydenhuollon ammattilaiset kuten osteopaatit, fysioterapeutit, psykoterapeutit, psykologit, psykiatriset sairaanhoitajat, toimintaterapeutit sekä eri alojen työntekijät, jotka kaipaavat apua työhön liittyviin ongelmiin ja vuorovaikutustilanteisiin. Myös työssä uupuneet, työuupumuksen riskissä olevat tai työhyvinvoinnista kiinnostuneet voivat hyötyä työnohjauksesta.

 

Työnohjauksen kesto

Työnohjauksesta hyötyy eniten sen jatkuessa pidemmän ajanjakson ja säännöllisin väliajoin. Sopimus voidaan tehdä kerrallaan puoleksi vuodeksi tai vuodeksi, minkä jälkeen päätetään jatkosta. Myös muutamasta yksittäisestä työnohjauskäynnistä voi joissakin tilanteissa olla apua esimerkiksi jonkin ajankohtaisen ongelmatilanteen selvittelyssä. Molemminpuolinen soveltuvuus on hyvä varmistaa ja tätä varten sovitaan arviokäynti ennen pidemmän työnohjauksen sopimista. Alussa neuvotellaan tarkemmin omista työnohjauksen toiveista, tarpeista ja tavoitteista.

 

Työnohjaus- ja arviokäynti (45min): 85€ / 115€ (60 min) / 160€ (90 min)

Työnohjauksen maksaja voi olla itse työnohjattava tai työnantaja. Yksittäisten potilaiden hoitoon kohdistuva työnohjaus on arvonlisäverotonta.

 

Työnohjaus